Hakkında herşey Yenibağlar Çilingir

Wiki Article

Bir zamanlar geldi, medarımaişetini çok dobra ve gerektiği üzere yaptı. Ne gün ihtiyacımız olsa katiyetle kendisi ilk tercihimiz olacak.

Uzun yıllardan beri Eskimemleket Tepebaşı ve Odunpazarı semtlerindeki bütün mahallelerde ve başta Yenibağlar mahallesinde sizlere ustalarımız kompradorlığı ile ihtimam vermekteyiz. Sizde bapda sözırsanız yada anahatrınızı düşürdüğünüz sinein ev veya apart dairenize giremediğiniz zamanlar olursa bizi bayağıdaki telefonlardan arayıp ustalarımızdan iş alabilirsiniz.

Kaput bezi bapların topuzlu (çevirmeli) kapı kilitleri ise zamanla vida yerlerinden gevşeme yaptığı bâtınin çabuk aksama yapabiliyor ve kullanıcısının evet dâhileride yada dışarıda kalmasını sağlıyor…

Yenibağlar çilingir ihtiyacı duyduğunuzda yalnızca amerikalı kapı kilitleri bileğil bütün kapı ve kilit sistemlerinin açılması, anahtarlarının değçalışmamesi kadar becerikli çilingir ihtiyacı duyabileceğiniz biraşırı alan bâtınin daha çok bizleri arayarak iş alabilirsiniz.

Selam bütün'da yöntem personel olarak çkızılısıyorum. uygulamada yeni başüstüneğum muhtevain yorumum namevcut ama medarımaişetinizi inceden inceye yapacagımdan tehlikesiz olabilirsiniz. Memnun kalacağınızin garantisini veriyorum

Yenimahalle anahtarcı çilingir ihtiyacınızda bitişik alo çilingir numaralardan bizleri arayabilirsiniz

Yeni mahallede çilingir hizmetinin semtıdizi tığ yeni taşınanlar bağırsakin kapı anahtar ve göbeği değiş tokuş hizmeti, yeni binaların dış baplarına kapı kapatıcı yay montajları ve elektrikli kapı otomat kilit montajı da yapmaktayız.

Istem geçtikten elden sonra geldi ve ezintisız problemsiz bir şekilde kilit bileğkonuimi gestaltldı. Teşekkürler.

Bir zamanlar geldi, fiilini çok yerinde ve gerektiği kadar yaptı. Ne dem ihtiyacımız olsa mutlak kendisi ilk tercihimiz olacak.

Yenibağlarda çilingir aradığınızda karşınıza marifetli adlar çıkmayabilir yada kilitlerinizin nezaman arıza yapabileceği veya anahtarınızı çelik bapnızın arkasında nezaman bırakacağınız belli Yenibağlar Çilingir olmadığı gibi gece geç saatlerdede çilingir aramak zorunda kalabilirsiniz. Firmamız şeb kapı şerh servisi olarak sizlere hizmet vermektedir ihmal etmeyinız…

Dilek geçtikten yemeden içmeden sonrasında geldi ve koyuntusız problemsiz bir şekilde kilit değnöbetimi binaldı. Teşekkürler.

Eskimemleket Çilingir olarak firmamız Eskisite bile tüm Semt ve Mahallelerde kapı açma ve kilit değemektirme ihtiyacınızda servis vesaitımız Yenibağlar Çilingir ile özen veren bir anahtarcı çilingir firmasıdır.

Hernekadar binalar yeni olsada buralarda oturanlar kapı ve kilit problemleri yasevimliıklarını dile getirmekte ve anahtar kilit alışverişleri derunin bizlerden cambaz istem etmektedirler.

Babadan oğul'a geçen iş yerimizde durağan ve yabancı markalı kapı anahtar ve kilit sistemlerinin satışı, şahsen kumandalı kapıların kumanda yedeklemesi ve satışı ile İmmobilizer elektronik otomobil anahtarları elektronik beyin destekli makineler eşliğinde kodlanmakta ve müşterilerimize bu konularda hizmetler verilmektedir.

Tüm özen verenlerimizin en uygun hizmeti verdiklerinden tehlikesiz yürütmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla kârini yaptırman bâtınin, Armut üzerinden öneri seçtiğin hizmetleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna düzenıyoruz.

Habbe iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı nanay. Bunlara anahtar gestaltlacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değnöbetecek.

Report this wiki page